Compoziţie

Formula unica care fuctioneaza prin accelerarea si intretinerea rezultatelor.

Somatodrol este un supliment alimentar care ajuta la creșterea masei musculare, principala componentă a acestuia este speciala, formula GRTH Factor, cu beta-alanină și arginină combinate în proporții unice care garantează cele mai bune rezultate. Această formulă este responsabilă pentru creșterea producției de testosteron și de HGH, accelerarea cresterii musculare, regenerarea corpului și furnizarea de energia necesară pentru o sesiunea de sala. Alte ingrediente ale suplimentului includ Cayenne piper, guarana si vitamina B12.

L-Arginina - este un compus din grupul de aminoacizi, care stimulează producția naturală de hormoni de creștere și este de asemenea responsabil pentru creșterea masei musculare și reducerea țesutului adipos.
GUARANA este o planta care se formeaza pe bazinul fluviului Amazon. Semintele de guarana sunt cele mai bogate în materie de cofeina, de trei ori mai puternice decât cafeaua și în același timp fiind mult mai blande cu sistemul digestiv. Guarana nu are efecte negative asupra sănătății rinichilor sau mineralelor organismului. O doză de guarana garantează furnizarea imediată a energiei și înlătură oboseala pentru o lungă perioadă de timp. In plus, creste concentrarea si imbunatateste rezistenta in timpul antrenamentelor.
Vitamina B12 este recomandata in special persoanelor care tin o dieta saraca in calorii, vegetarienilor si oamenilor care depind de menținerea unui raport favorabil între masa musculara si grasime corporala. In plus, vitamina B12 este implicată în procesarea proteinelor, grăsimilor și carbohidraților pentru energie. Prin urmare, elimină slăbiciunea și previne senzația de oboseală. În plus, previne pierderea memoriei și crește capacitatea de concentrare.

Rezultate

Am început mergand la sala de sport când aveam 19 ani, am fost întotdeauna slab și nu am putut găsi o modalitate de a obține masa musculara si sa arat bine. Am luat pulberi diferite de proteine și chiar creatina, dar fără efecte. Atunci prietenul meu mi-a spus despre Somatodrol. Nu l-am crezut la început, pentru că am fost întotdeauna sceptic față de acest gen de lucruri. Dar mi-am luat un risc și am decis să iau. Dupa o luna am ramas fără grai. Dupa o luna mușchii au început să apară pe tot corpul meu. M-am simțit incredibil. Acum folosesc Somatotrol regulat si sunt foarte fericit. Nu uita, niciodată nu renunța la obiectivul tău. Creșterea rapid a masei musculare fără steroizi anabolizanți-sună a ficțiune. Dar, m-am gândit la mine că un pachet nu m-ar omorâ, acum știu că mai degrabă aș regreta să nu-l cumpăr. Au trecut 4 luni de ciclu, iar rezultatele depășesc așteptările mele. Am realizat ceea ce prietenii mei au lucrat timp de aproximativ un an sau mai mult. Gelozia în ochii lor este adevărata recomandare (în afară de atenția de la femei).
Am fost interesat de Somatodrol, deoarece sportivii cunoscuți îl utilizau. Ei știau ce făc, mi-am spus. Acum, aproape că arăt ca un culturist. Mușchii mei se regenerează rapid după antrenament și eu pot merge să lucrez din nou. Am reușit să pun o mulțime de masă musculară, sunt mulțumit și pot recomanda categoric Somatodrol.

Opinions

Cristian82

Recomandăm cu tărie acest supliment tuturor, pentru a face muschi. Lucreaza mult, într-un timp scurt, si iti va aduce rezultate vizibile și ceea ce este important, este considerat sigur. Nu veți găsi nicăieri ceva mai bun.

AurelBe.

Rezultate mari, după 3 săptămâni am vazut un efect imens, eu doar sper că nu vor fi probleme atunci când il voi pune deoparte.

Vasile

Atunci când am comandat Somatodrol, nu m-am așteptat la efecte majore. Am lucrat la sala mult timp, trei ani, și am avut nevoie de ceva care sa ma aduca la un nou nivel, iar acest supliment a făcut trucul.