Pareri

Daca vrei sa iti impartasesti opinia despre produsul probolan 50, nu mai astepta si trimite opinia ta acum.

Recomandăm cu tărie acest supliment tuturor, pentru a face muschi. Lucreaza mult, într-un timp scurt, si iti va aduce rezultate vizibile și ceea ce este important, este considerat sigur. Nu veți găsi nicăieri ceva mai bun.

Replică

Rezultate mari, după 3 săptămâni am vazut un efect imens, eu doar sper că nu vor fi probleme atunci când il voi pune deoparte.

Replică

Atunci când am comandat Somatodrol, nu m-am așteptat la efecte majore. Am lucrat la sala mult timp, trei ani, și am avut nevoie de ceva care sa ma aduca la un nou nivel, iar acest supliment a făcut trucul.

Replică

Ei bine, din păcate, miracolul de a pierde in greutate si construirea mesei sunt numai in reclame. În cazul în care nu transpirati și nu țineti pasul cu dieta nu veti realiza nimic.

Replică

Nu te poți aștepta ca ceva va veni de la sine, cu toate acestea, tragi din greu și Somatodrol te va rupe în cel mai scurt timp.

Replică

M-am gândit la asta o lungă perioadă de timp, dar am cumpărat în cele din urmă. Heh, acele poze care arata pectoralii de pe site-ul producătorului. Suplimentului funcționează, dar nu atât de rapid. Tu lucrezi ani de zile pentru a obține un astfel de piept și ai nevoie de o mulțime de sudoare.Dar, dacă doresti să-l obții, cumpara-l.

Replică

L-am luat timp de aproximativ 2 luni, recomandat de un prieten. Nu am devenit Hulk, dar acest lucru nu este sfarsitul, eu pot vedea rezultatele. Nu știu cum lucreaza alte suplimente, dar aceasta fuctioneaza. Arat mult mai bine decât înainte de tratament.

Replică

Piept, bicepși și umeri. Trage greu și câștigurile vor veni!! Suplimentele doar te ajuta, dar nu-l poti lovi fără ele.

Replică

Dacă l-as compara cu cele pe care le-am folosit deja pentru a-mi creste masa musculara, Somatodrol a fost foarte bun și eficient pentru mine. Cel mai important, nu provoacă efectul artificial "pompă". De asemenea nu există efecte secundare ca și în cazul cresterii (de exemplu, probleme gastrice sau cosuri pe corp). In plus am câștigat masa musculara si sunt mult mai puternic (8 săptămâni de ciclu + 6 kg în banca de presa). Bineînțeles că, în afară de Somatodrol am, de asemenea, o dieta adecvata si de aceea progresez.

Replică

Adauga un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Spaţiile necesare sunt marcate cu *