Rezultate obținute

Vezi efectele somatodrol

Andreea din București

Am început mergand la sala de sport când aveam 19 ani, am fost întotdeauna slab și nu am putut găsi o modalitate de a obține masa musculara si sa arat bine. Am luat pulberi diferite de proteine și chiar creatina, dar fără efecte. Atunci prietenul meu mi-a spus despre Somatodrol. Nu l-am crezut la început, pentru că am fost întotdeauna sceptic față de acest gen de lucruri. Dar mi-am luat un risc și am decis să iau. Dupa o luna am ramas fără grai. Dupa o luna mușchii au început să apară pe tot corpul meu. M-am simțit incredibil. Acum folosesc Somatotrol regulat si sunt foarte fericit. Nu uita, niciodată nu renunța la obiectivul tău.

George din Focșani

Creșterea rapid a masei musculare fără steroizi anabolizanți-sună a ficțiune. Dar, m-am gândit la mine că un pachet nu m-ar omorâ, acum știu că mai degrabă aș regreta să nu-l cumpăr. Au trecut 4 luni de ciclu, iar rezultatele depășesc așteptările mele. Am realizat ceea ce prietenii mei au lucrat timp de aproximativ un an sau mai mult. Gelozia în ochii lor este adevărata recomandare (în afară de atenția de la femei).

Mihai din Craiova

Am fost interesat de Somatodrol, deoarece sportivii cunoscuți îl utilizau. Ei știau ce făc, mi-am spus. Acum, aproape că arăt ca un culturist. Mușchii mei se regenerează rapid după antrenament și eu pot merge să lucrez din nou. Am reușit să pun o mulțime de masă musculară, sunt mulțumit și pot recomanda categoric Somatodrol.